öncelikle bunları yapmak için cok zorlandığımı söyleyebilirim:D
Bu derste Adventure makerin Anlattım Sadece Hotspotlar Ve variablelere Bide Vb Script(Visual basic script)lerine Girmedim Şimdilik Onlar Gerekmiyor Derslerime Baktığınızda Kesinlikle Anlarsınız.
işte başlıyor...... resimlere bakarak anlayabilirsiniz.resimlerde yazılarda yazıyor..
ders 1Ders 2Ders 3Ders 4Ders 5Ders 6Ders 7Ders 8Ders 9Ders 10Ders 11Ders 12DERS 12DE hepsini anlatamadım şimdi yazılı olarak anlatıyorum.
12.reimdeki external programsda ms paintin altındaki icon editorda adındanda anlaşıldığı gibi kendi iconunzu çizebilirsiniz.
music makerde ise kendi müziğinizi tasarlayabilirsiniz.gradient fillerde ise resminizi renk tonlamalarını değiştirip daha gerçeki bir resme dönüştürebilirsiniz yani bir çeşit renklendirme..light effecte ise istediğiniz bir resme istediğiniz renkte ışık efekti ekleyebilirsiniz.öreğin lamba,güneş vb yapabilirsiniz.diğerkileri gereksiz zaten
BENİM KULLANDIĞIM PROGRAM:aDVENTURE mAKER fULL eDİTİON
İSTEYENE ÖMDEN ADDVENTURE MAKERİN FULLUNU ATABİLİRİM ADVENTURE MAKERİN FREE EDİTONU HİÇ GÜZEL DEĞİL HEMDE OYUNUNUZU EXEYE ÇEVİREMESSİNİZ EN ÖNEMLİSİDE VBSCRİPT KULLANAMASSINIZ.YANİ İŞTE İSTEYENE ÖMDEN FULLUN LİNKİNİ ATABİLİRİM
saygılarımla By Zazagame:D